top of page

Özge Eraydın

Office Hubs: AT&T


AT&T çok köklü ve eski kuruluşu bir şirket olduğu için son yıllarda yıkmaya çalıştıkları sert imajlarını daha da destekleyebilecek bir tasarımla düşünülmüş bu mekan, AT&T’nin reklamcılık ve pazarlama bölümüne özel tasarlanmıştır, on beş kişilik bu alan çok fonksiyonlu olarak modern ofis algısının izinden gidilerek düşünülmüştür. Genç ve dinamik çalışanlara daha konforlu ve rahat bir çalışma alanı verilmesi bu mekanın asıl kurgusunu oluşturur. Tüm mekanlar ortak toplanma alanından geçer ve ona çıkar. Oradan geçmeden bir başka alana geçiş sağlanmaz. Günümüzün getirdiği toplu ve bireysel alanların önemi dikkate alınarak telefon klübeleri ve bireysel dinlenme alanları da modern çalışma anlayışına uygun bir şekilde yapılmıştır.

Grahambell’in kurduğu bir şirket olmasından dolayı iletişimimizin içine telefonun dahil olmasıyla, iletişim zincirimizin ''tamamlandığını'' düşünerek, bu kavramdan yola çıkılarak tasarım çizgisi oluşturulmuştur.


Vuforia Uygulamasına girerek projenin sanal gerçeklik üzerindeki 3D hali görebilirsiniz. Karekodu okumak ve uygulamayı indirmek için linke tıklayınız..







bottom of page