top of page

Nur Sena Esmer

Office Hubs: T Mobile


Deutsche Telekom’a bağlı olan T-Mobile dünya'nın 6. sırasındaki GSM firmasıdır. Magenta rengi kurumsal kimliğin vazgeçilmez bir öğesidir. Deutsche Telekom Grubu içindeki tüm ulusal şirketleri birbirine bağlar sonuç olarak, magentanın bir bağlayıcı işlevi de vardır.





OFFİCE HUBS’ DA YER ALAN İNTERAKTİF ETKİLEŞİM FONKSİYONLARININ AÇIKLAMASI;

Uzun süreli masa başı çalışmanın bedene vereceği olumsuz etkiyi azaltmak amacıyla yeni nesil çalışma alanı tasarlanmıştır. Çalışma alanında hem kolektif hem de bireysel çalışmaya yer verilmiştir. interaktif sunum ve çalışma alanları ,üretilen projenin içinde dolaşarak çalışan bireyleri harekete teşvik etmiş hemde insanların bağ kurarak yapılan projenin içinde hissetmeleri amaçlanmıştır. Breakout room ile çalışan bireylerin yeme içme ihtiyaçları karşılanması amaçlamıştır. Bu Projede seminer odası, toplantı odası , gündelik toplantı alanı ile de bilgi paylaşımlarının ve sunumların yapıldığı alanlara yer verilmiştir.

Tasarlanan projede ‘’bağ ve düğüm” kavramlarından yola çıkılmıştır. Bağ kavramı su unsuru ile desteklenmiş olup suyun yansıtıcılığı ve ses yalıtımı özelliklerinden faydalanılmıştır.

Mekanın atmosferi kurumsal kimliğin tüm özelliklerini yansıtacak şekilde düzenlenmiştir. Teknoloji ve insanın iç içe olduğu aynı zamanda paylaşımın ve iletişimin ön planda olduğu mekan içinde mekanlar tasarlanmıştır.



Projeye ait portfolyoya ulaşmak için tıklayın..

Telefon kamerasına karekodu okutarak projenin sanal gerçeklik üzerindeki 3D hali görebilirsiniz.







bottom of page