top of page

Handan İrem Demiryürek | Elif Bahar Alan

LAZZONİ MOBİLYA OFİS TASARIMI

Tasarım Süreci

Lazzoni Mobilya için tasarlanan mekanda farklı işlevlerle tanımlanmış üç ayırıcı eleman bulunmaktadır. Bu üç farklı ayırıcı eleman, mekanda üç farklı kotu oluşturmuş ve bu sayede farklı çalışma birimleri için tanımlı alanlar meydana getirmiştir.


Toplantı ve yönetici odaları mekanda bir kütle halinde cepheye konumlandırılmıştır. Böylece mekan içerisinde ortak çalışma alanları daha geçirgen ve şeffaf hale getirilirken toplantı ve yönetici odaları tek bir aksta ortak alanını görecek şekilde çözülmüştür.



Mekan Hakkında

Farklı departmanlara ait yönetici odalarıyla birlikte kırk kişilik ortak çalışma alanları bulunmaktadır. Kotlarda bulunan ayırıcı elemanlar bitki ve dinlenme alanı gibi işlevlere dönüşmektedir.

Buna ek olarak özelleşmiş büyük bir toplantı odası tasarlanmıştır. Bu toplantı odası dışarıdan gelecek müşteriler ve diğer çalışanlar için mekanın genel sirkülasyonundan özellikle ayrı tutulmuştur. Ayrıca mekanda rahat oturumlar bulunan bir ortak dinlenme alanı ile çalışanların yiyecek içecek ihtiyaçları için bir kitchenette alanı ve lavabolar da bulunmaktadır.



Projeye ait portfolyoya ulaşmak için tıklayınız...

bottom of page