top of page

E-COS

Collective House | ELİF SU TUNÇEL




E-CoS eko kozmetik alanında geliştirilen bir kolektif house’dur. Bu kolektif house’u eko kozmetik ile ilgilenen firmalar kiralayabilecekler. Çeşitli etkinlikler ve yarışmalarla kendi firmalarını ve ürünlerini tanıtma imkanı sağlayabilecekler. Eko kozmetik ile ilgili seminerler ve bilinçlendirme adına eğitimler bu kolektif house’da yer alabilecek. Aynı zamanda yeni girişimciler E-CoS’da bulunan uygulama alanını da kullanabilecekler.

Genel Perspektif



Projemi denge ve yansıma kavramına odaklanarak oluşturdum. Çünkü doğa ile insan denge içinde olmalı,birbirine zarar vermemeli ve faydacı bir ilişki içinde olmalılar.

Aynı zamanda ortak noktada hem ayıran hem de birleştiren bir anlayışa ev sahipliği yapmalı.Dolayısıyla eko kozmetikte bu yaklaşımı destekleyici ve dengeyi koruyucu bir anlayışa sahip olmalıdır.Projemin en önemli kısmı konsept etkinlik alanıdır. Bu alanda firmalar çeşitli yarışmalar düzenleyebilecekler. Örneğin, makyözler firmaların kendi ürünleriyle gündelik ,gece ve farklı concept makyajları yaparak hem ürünleri tanıtmış olacak hem de yarışma düzenleyerek firmaların ürünlerini tanıtma fırsatını yakalayacaklar. Bu etkinliklere influencer ve youtuberlar da davet edilerek firmanın ürünlerini iyice tanıtma olanağı sağlayabilecekler.Bu etkinliğe gelen insanlara katılım hediyeleri verilecek. Bu durumda pazarlama ve reklam sektörleri de bu kolektif house da yer alabilecek.










bottom of page