top of page

SLIDE OFF

LIVE OUT | AHMET KAAN UĞUR | BUSE NUR ALTINOK | CEMRESU YILMAZ

TOBB ETÜ Kampüsüne konumlandırılacak ve Koleksiyon Mobilya işbirliğiyle tasarlanan bu mekanda yeni nesil eğitim anlayışı ve eğlence bir arada kullanıldı.


Kayar panellerimiz sayesinde öğrencilerin isteğine göre şekillenen bu mekanda; çalışma, dinlenme, sunum sergi ve sinema alanı bir arada bulunmaktadır. Tasarlanan mekanın kayar panelleri sayesinde gündüz sunum alanı olarak kullanılan bu paneller gece sinema alanına dönüşmektedir. Bu alanda 18 adet sabit, 12 adet hareketli puflar bulunmaktadır. Toplamda izleyici kapasitesi 30 kişidir. Bu kapasite doğrultusunda tasarlanan app ile önceden rezervasyon yapılabilmektedir.




MEKANDA İKİ ANA DUVAR BULUNMAKTADIR. BU DUVARLAR ÇALIŞMA, DİNLENME, SUNUM, SERGİLEME VE SİNEMA ALANI FONKSİYONLARINI TAŞIMAKTADIR.


KULLANICILAR, DUVARLARIN ÜZERİNDEKİ KAYAN PANELLER SAYESİNDE MEKANI İSTEDİKLERİ GİBİ ŞEKİLLENDİRİP KULLANABİLMEKTEDİRLER.


DUVARLARIN ÜZERİNE YERLEŞTİRİLEN GÜNEŞ PANELLERİ İLE MEKANIN ENERJİ İHTİYACI KARŞILANABİLMEKTEDİR. BU ENERJİ BORULAR İLE İLETİLİYOR.













bottom of page