top of page

STABILO

‘’HIGHLIGHT THE REMARKABLE‘’

EMİNE GENÇ - SİNEM GÜVEN

Schwan-Stabilo Group, Heroldsberg'de bulunan bir Alman şirketler grubudur. 1855 yılında kurulan şirket, "Schwan Cosmetics International GmBH" (kozmetik üreticisi) ve "Stabilo International GmbH" (kırtasiye ürünleri üreticisi) olmak üzere iki özel imalat şirketinden oluşmaktadır.

Schwan-Stabilo üç farklı bölümden oluşur: Yazı gereçleri (Stabilo), Kozmetik (Schwan Cosmetics), ve 2010'lu yıllarda edinilen en yenisi Outdoor..


Temel amacımız Stabilo’nun sadece kırtasiye ürünlerini piyasaya süren bir marka olmadığını, kozmetik ve spor gibi farklı sektörlerde de üretimler yaptığını müşterilere göstermek ve bu sektörlerde satışları arttırmaktır. Stabilo, fosforlu kalemleri piyasaya süren ilk markadır ve ilk üretilen renk ise sarıdır. Bu yüzden mekanda vurgulanan renk sarı olarak belirlenmiş ve sarı yüzeyde nişler açılarak outdoor ürünler sergilenmiştir.


Kavramlarımızı, "Bir bütünün parçalarını oluşturan ÇEŞİTLİ kalınlıklardaki nesnelerden FARKLI bir yönde olan ve renk ile VURGULANAN bir tanesinin bu bütünden koparak tekrar bütünü parçalarına saplanması ve gerisinde bir iz bırakması" şeklinde kurguladık.


Mekanda Atölye Alanı, 3D Renk Etkileşim Alanı, Online Eğitim Alanı, Outdoor Ürünleri Satış Alanı, Çalışma Alanı ve Kitchenette bulunmaktadır.



Projeye ait portfolyoya ulaşmak için tıklayın..



bottom of page