top of page

PLAYER HOUSE

KONUT PROJESİ| SUDE YAŞAR

Çok konutlu sitemizin bir tek konutuna odaklanan projemizde , müşterimizin iş ve hobilerine yönelik bir konut tasarlamak amaçlanmıştır.Tasarım klasik ev düzenlerindense kişisel zevk ve hobilere yönelik yapılmıştır.


Tek başına yaşayan otuzlu yaşlardaki profesyonel basketbol oyuncumuz, gün içerisinde çok fazla antrenman yaptığı ve yoğun çalıştığı için basketbolcumuzun evi daha çok rahatlamasına yönelik tasarlanmıştır.Takım arkadaşlarıyla kendi maçlarını izleyip tartıştıkları ve aynı zamanda beraber vakit geçirebildikleri bir ortam yaratmak istenmiştir.


Genel Perspektif



Mekanda endüstriyel bir tarz yakalanmak istenmiştir. Mekanın içinde bulunan iki tane konteyner yapı ile mekan farklı hizmetlere bölünmüştür.


Mekan tek kişilik yaşama uygun tasarlanmıştır. Bir yatak odası ve yatak odası tarafında bulunan konteyner yapının içinde daha çok ıslak hacimler çözümlenmiştir.Sporcumuzun rahatlamasına yönelik bir adet sauna , bir adet banyo ve teras alanında ise güneşlenme alanı ile jakuzi çözülmüştür.


Mekanın diğer tarafında ise açık bir mutfak alanı ile birlikte toplu maç izlenebilir alan , ufak egzersizler için bir spor alanı ve vitamin bar alanı çözülmüştür.














bottom of page