top of page

Adobe


Sena BAYSOY

Adobe markası için tasarlanmış bu mekanda asıl amaç bu mekana giriş yapan insanların Adobe programları ile interaktif bir şekilde etkileşim haline geçerek, kendilerine özel işlere sahip olup mekandan ayrılmaları planlanmıştır. Bununla beraber insanların akıllarında Adobe markası önemli bir yere sahip olacaktır.


Mekan senaryo itibari ile müşterilerin için " Görme, Tanıma, Keşfetme, Deneyimleme "

olarak 4 parçaya ayrılmıştır. Deneyimleme eylemi mekanın başrolü olan "Sahne"de gerçekleşmektedir. Sahneye insanlar çıkıp hangi programa ayak basmışlarsa, o program özelinden bir figür sergilemeleri gerekmektedir ve müşterilerin bulunmadığı çalışma alanında bu seçilen program altyapısı altında "editing" işlemi görmektedir. Kısa zaman içinde tamamlanan iş müşteriye verilmektedir. Bu sayede kendilerini özel hissedeceklerdir.


Sahne ve tanıtım alanı arasında bir köprü görevi gören satış alanında ise insanların hem eğlenirken hem de tanır iken satın almalarına olanak sağlanmıştır.


Kullanılan malzemeler metal malzemeler gibi soğuk malzemeler seçilmiştir. Işık oyunları fazlasıyla kullanılmış olup, insanlara ışık ile hitap etmek amaçlanmıştır. Mekanın başrolu sahne ile birlikte ışıklar olmuştur.






bottom of page